Ne trebuie un motiv pentru a zâmbi?

Abia ce am ajuns acasă, fericit și zâmbitor cum n-am mai fost demult, de parcă aș fi luat din nou BAC-ul. A fost o zi superbă, cu o plimbare plăcută în parc, cu poze, glume, zâmbete, oameni mari, oameni mici, țineri de mână, săruturi și îmbrățișări. A fost o zi de pus în ramă, ca să zic așa.  “Ora închiderii” a venit pe nesimțite, cu ceva grade în minus și cu ceva mai multă liniște în jur. Iubita mea încerca să imortalizeze păsările zburând, însă lumina n-a fost chiar cel mai bun prieten pentru noi din acest punct de vedere. Chiar și așa, n-am uitat să zâmbim. Am zâmbit, poate de multe ori aiurea, însă am reușit să ne menținem sufletele tinere și pregătite să primească toată căldura celor din jur. Zâmbetul își poate face apariția oriunde: acasă, pe stradă, ascultând muzică, citind o carte în metrou, ascultând glasul copiilor sau gândindu-ne la ceva amuzant. Zâmbetul își poate face apariția din nimic. Ideea este: Suntem dispuși să îl primim cu brațele deschise? Ne trebuie un motiv pentru a zâmbi?

Întrebare pentru cititori: Pe voi ce vă face să zâmbiți?

Advertisements

~ by Crisego on October 31, 2012.

8 Responses to “Ne trebuie un motiv pentru a zâmbi?”

  1. Un motiv clar iti trebuie. Si cele mai mici, un copil zambind, o faza amuzanta vazuta pe strada, orice.

    Ce ma face pe mine sa zambesc? Muzica, oamenii veseli,copiii mici zambind….

  2. Ma fac sa rad intamplarile si ma fac sa zambesc senzatiile.

    Zambesc in fata unui compliment, in fata unui copil mic de mana cu mamica lui, in fata unei zile in care ma gandesc ca ma asteapta o iarna frumoasa (iubesc iarna), cand vad un pisoi ce se alinta cu labutele pe ochi…si multe altele.
    Zambesc pentru ca nu am nici scuza sa fiu trista!

  3. O plimbare….cu pufuleti, nu-i uita, ca au fost buni!! :))) Te iubesc…zambesc des…copiilor, oamenilor, Cerului, vietii, tie…:*

  4. Pe mine mai nou ma face sa zambesc faptul ca reusesc sa termin de scris cate ceva mai de Doamne-Ajuta pentru mirifica licenta si ca atunci cand vreau sa ma relaxez bag castile in urechi si citesc cate o carte. saaaau ma uit la un serial/film.

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: