Ia umărul meu, de vrei să plângi

by Crisego

Nu pot să tac! Nu pot să mă prefac că e totul ok! Nu pot să merg mai departe pe un drum paralel față de al tău, așteptând să se rezolve problemele!

Viitorul meu ești tu! Eu cred în viitor! Cred în tine! Chiar mai mult decât cred în mine însumi… Dacă nu ai încrere în tine însăți, lasă-mă măcar pe mine să am încredere în tine! Niciodată nu voi râde la problemele tale; niciodată nu voi spune “și ce dacă?”; niciodată nu voi căuta un loc de odihnă – întotdeauna voi prefera să mă avânt în uragan, alături de tine; întotdeauna îți voi întinde mâna, chiar dacă risc să cad și eu în prăpastie. Măcar dacă vei cădea, vom cădea amândoi. Și nu separat, ci împreună! DOAR împreună!

Mă doare sufletul când mă uit în ochii tăi și nu înteleg ce se întâmplă! Mă doare să văd că mâinile mele nu pot opera sufletul tău slăbit! Mă doare să stau deoparte! Nu pot face asta! Te rog, “împușcă-mă” cu toate problemele, cu tot ce îți stă pe suflet, dar nu mă lăsa să ghicesc ce ai! Nu mă lăsa suspendat într-o așteptare ce mă înnebunește!

NICIODATĂ nu voi pleca! Niciodată nu voi spune “nu pot”, când va fi vorba de noi. Întotdeauna voi încerca! Întotdeauna voi coase încă un petic pe suflet, în speranța vindecării!

Alături de tine, am învățat să iubesc! Am învățat să sper! Am învățat că pot merge mai departe! Ție îți datorez prezentul meu! Acum, lasă-mă pe mine să dichisesc viitorul!

Te iubesc! ÎNTOTDEAUNA!

Advertisements