Să visăm împreună

by Crisego

“Daca am existat, e ca te-am iubit…” – George Bacovia

Azi s-au împlinit șase luni de când te-am cunoscut, de când ți-am atins pentru prima oară părul, de când ne-am plimbat pentru prima oară împreună în Herăstrău. Șase luni de când adorm și mă trezesc cu tine în gând, de când știu sigur că am un scop în viață – și ce scop! -, de când am aflat că drumul meu poate fi și drept. Parcă a trecut un secol, și totuși parcă a trecut doar o zi. Parcă te cunosc de o viață. dar parcă timpul a trecut prea repede. Ce ți-e și cu dragostea asta! Am sperat eu vreodată să fiu atât de fericit? Mi-am imaginat eu vreodată că voi gusta buze atât de dulci și că voi trăi astfel de clipe? Nu! Nu am crezut niciodată că merit atât de mult, chiar și acum îmi mai dau câteodată cu puțină apă pe față să văd daca e totul real, însă mă bucur din plin de fiecare moment petrecut în doi, alături de tine.

Iubito, realizezi că mi-ai schimbat viața? Realizezi că datorită ție îmi sclipesc ochii de bucurie și plutesc într-o mare bulă a dragostei? E perfect! Sper ca dragostea mea să fie mereu la nivelul sufletului tău, iar tu să zâmbești mereu! Să zâmbim mereu!

Te iubesc, frumoasa mea! La mulți ani! Îți mulțumesc pentru fiecare gură de oxigen pe care mi-o oferi de șase luni încoace! Țuțuricăăăăăă! Piu Piu Piu! Ciuș o iubește pe Omiduța lui frumoasă ceeeel mai mult! >:D<

110120135447

Advertisements