Peronul “Iubire”

“Urmează stația Iubire, cu peronul pe partea stângă! Corespondență cu magistralele Speranță și Liniște. Pentru direcția Fericire, iubiți omul din stația Iubire!”

Ok, imaginația și-a pus din nou motorașul în funcțiune, metaforele sunt la locul lor, inima, hmm, nu prea stă locului, iar zâmbetul perfect al iubitei îmi este din ce în ce mai aproape. Mă îndrept spre stația Tineretului, locul primei noastre țineri de mână, locul în care fericirea și-a început lucrarea. Lucrare, de altfel, magistrală. Magistrală, adjectivul, nu substantivul! Se anunță “Urmează stația Tineretului…” și așa mai departe. Pentru mine, nu mai există de mult Tineretului. Pentru mine, este Iubire! Încă de atunci, din acel minunat 16 iulie 2012. Inima îmi bate tot mai tare, iar zâmbetul mi se afișează involuntar pe chip. Primesc mesaje de la ea: “Te siiimt!”, “Te văăăd!”…ce coincidență – și eu o siiiimt, și eu o văăăd. E minunat! Metroul ajunge în stație, iar brațele noastre se deschid cu nonșalanță, lăsând iubirea și dorul să vorbească pentru noi. Ochii ei, zâmbetul ei, doamne!, cât de frumoasă e!… Ieșim ținându-ne de mână, zâmbind, lăsând emoțiile și fericirea să danseze valsul perfect. Parcul ne primește bucuros în casa lui, copacii stau cuminți și ne privesc, soarele ne luminează calea, iar buzele noastre nu pot sta un minut locului. Sunt precum plămânii și aerul – de nedespărțit! Doamne, ce zi frumoasă!

…………………………………………………………………………..

Ne plimbăm toată după-amiaza, după care ne retragem ușor spre casă. Un tub cu “soluție de făcut balonașe”, câteva narcise, îmbrățișări eterne, săruturi pline de pasiune, cuvinte magice, priviri ce emană tandrețe, recunoștință, fericire și împlinire, muuuuulte fotografii, muuuuuule amintiri …. FERICIRE! Sunt fericit!

Mulțumesc, copil frumos! A fost o zi minunată, ca de fiecare dată! Te iubesc enorm și te voi aștepta cuminte, așa cum o fac de fiecare dată când pleci 😛 Ai grijă de tine! Te iubeeeesc!

Advertisements

~ by Crisego on April 27, 2013.

2 Responses to “Peronul “Iubire””

  1. ce frumooooos :d< ai scris minunat iube, iar poza este <3. Te iubesc tare mult…stiu ca ma vei astepta cuminte, nu ai incotro 😛

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: