Zâmbetul!

Probabil că nu sunt cel mai mare om. Cu siguranță că nu sunt nici cel mai mic. Nu la cei 1.85 m ai mei – glumesc -. Sunt însă un om care iubește. Sunt un om care speră, visează, tresare, zâmbește nevinovat în fața iubirii. Sunt un om care a găsit în sfârșit drumul care să îl ducă spre liniște, care zâmbește pentru că i se oferă zâmbete. Pentru că simte și oferă iubire. Pentru că fiecare dimineață înseamnă o nouă viață. Pentru că fiecare seară se încheie cu gândul că va fi bine. Că este și că va fi în continuare bine.

Da, zâmbesc. Zâmbetele nasc zâmbete. Am învățat asta în momentul în care am descoperit sufletul EI. În momentul în care sufletul i s-a oglindit în ochii căprui, am zâmbit. Am zâmbit de fiecare dată când colțurile gurii sale se ridicau spre pomeți, de fiecare dată când ochii ei străluceau a liniște, de fiecare dată când mâna ei caldă îmi adăpostea mâna rece. Am zâmbit și zâmbesc.

Te iubesc, suflet frumos! Îți mulțumesc că mi-ai zâmbit!

Advertisements

~ by Crisego on May 22, 2013.

2 Responses to “Zâmbetul!”

  1. Cu siguranta nu esti cel mai mic ;)))eu stiu cel mai bine! Cum ma faci sa ma simt cand citesc asemenea cuvinte frumoase…multumesc!

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: