Am rupt din mine

by Crisego

Da, iubito, am rupt din mine. Am rupt o coastă și am așezat-o între ale tale, exact în locul unde se află inima ta, să o protejeze. Am rupt din mine, căci vreau să fiu întotdeauna în sufletul tău, să fiu mereu acolo înăuntru, să știi că, oriunde ai fi, eu voi fi lângă inima ta. Coasta aceea sunt eu, iubito. Este parte din mine, deci nu îți face griji! Nu voi pleca niciodată, căci singurul meu rol este de a îți adăposti sufletul. De tunete, de ploi, de fulgere, de ninsoare, de orice. Numai soarele are voie să se joace în părul tău, numai soarele are voie să ne călăuzească.

Iubito, dacă vreodată voi fi departe, gândește-te că o parte din mine a rămas neclintită înăuntrul tău. Atâta timp cât coasta mea va trona acolo, eu voi fi prezent. Vreau să o porți cu tine mereu, ca pe un talisman lăuntric.

Iubito, atunci când sunt departe, plâng. Dacă îmi vei deschide pieptul vei vedea că acolo, în golul lăsat de coasta pe care ți-am oferit-o, este o ploaie torențială. Vei vedea cum inima mea stă jilavă și umilă, așteptând zâmbetul tău dezrobitor.

Iubito, ia coasta mea! Ia-o și ai grijă de ea! Ai grijă de ea și las-o să aibă grijă de tine! Te iubesc!

161020123613

Advertisements