Fericirea de la începutul zilei

Visăm cu toții să iubim, să simțim dragostea cum ne învăluie și ne mângâie sufletul, să primim un răspuns la rugăciunile noastre zilnice. Visăm să avem un umăr pe care să putem plânge, un suflet căruia să-i putem împărtăși momentele de bucurie și tristețe, un om care să ne ridice atunci când suntem țintuiți la pământ. Visăm la încredere, zâmbete, grijă, respect, sinceritate, bunătate, iubire. Visăm în vremuri în care din păcate lumea a uitat să se asculte pe sine însăși. Visăm în vremuri în care materialul acoperă spiritul. În vremuri în care austrul ne amenință tot mai tare. Visăm!

Am visat! Am visat ca tot omul, însă nu am crezut că visurile se pot transforma în realitate. Azi continui să visez. Visez alături de tine, alături de femeia care mă iubește, mă respectă, mă hrănește cu încredere, grijă, dragoste, zâmbete, bunătate, viață. Visez alături de femeia care îmi zâmbește seara la culcare și dimineața la trezire. Visez alături de femeia cu suflet de copil, alături de femeia care mi-a cucerit sufletul cu privirea și zâmbetul, cu tăcerea ei răscolitoare.

Astăzi, la începutul unei noi zile, am simțit din nou gustul fericirii. Fericirea era acolo în ochii ei, în zâmbetul ei, în cuvintele ei blânde, în îmbrățișările ei de copil. Azi îmi trăiesc visul. Pentru tot ce am și simt, îți mulțumesc! Mulțumesc ție, înger frumos! Te iubesc!

Advertisements

~ by Crisego on June 8, 2013.

2 Responses to “Fericirea de la începutul zilei”

  1. awww ❤ atat de tare mi-a placut postarea asta…wordless…:*

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: