Clipe goale

by Crisego

Sunt clipele în care visez la noi îmbrățișări, în care sărutul meu se duce în neant, în care inima își trimite ecoul să te cheme, în care mi-aș dori să îți mângâi chipul și să îți spun cât ești de frumoasă… Sunt clipele în care privesc ceasul și văd că limbile se învârt haotic, în care îmi amintesc că timpul ar fi stat în loc dacă ai fi fost aici… Sunt clipele în care strigătul uită să se mai întoarcă sub forma unui răspuns dulce din partea ta, în care ochii mei privesc în gol, spre locurile din care odinioară veneai tu. Sunt clipele în care scriu aceste rânduri și aș fi preferat să te țin de mână, să îți sărut fruntea și să îți cânt serenade…. Sunt clipele în care copacii nu se mai apleacă așa cum o făceau ieri – căci nu mai suntem noi, să ne călăuzească pașii -, în care aleile nu mă mai recunosc, în care zâmbetul fuge către ziua de ieri și șoaptele ei. Sunt clipe… Sunt clipe goale.

Scumpo, abia aștept să umplem golul și să visăm împreună, îmbrățișați la poalele dealurilor fericirii. Abia aștept să îți spun din nou cât ești de frumoasă. Abia aștept să mă mângâi cu șoaptele tale… Mai este puțin! Vom zâmbi! Astăzi ținem post…

Te iubesc enorm! Îți mulțumesc! Fără tine, fără imaginea ta în gând, nu aș fi putut scrie aceste rânduri, nu aș fi putut schița zâmbetul timid ce răsare din colțul drept al gurii. Te iubesc!

Advertisement