Că așa suntem noi

Iubito, părul tău miroase atât de frumos! Miroase a cireșe, dar nu oricum, ci îmi aduce aminte de ceva din copilărie.. Hmm..stai, că mai miros, să încerc să îmi dau seama de ce îmi aduce aminte. Aaaa, gata! Miroase a Hubba Bubbaaaa!

Pentru că ne place să ne prostim, să stăm îmbrățișați și să ne alintăm, să vorbim de lucruri care mai de care mai banale, să călătorim pe meleagurile copilăriei, să ne facem surprize simple și drăguțe, să facem fotografii în natură, să ne ținem de mână; pentru că mă uit câș și îți zic “uită-te în ochii mei, să vezi că sunt sincer”; pentru că suntem visători, pentru că nu reușesc niciodată să pun mutra de om serios – cum mă uit la tine, cum ne bufnește pe amândoi râsul -, pentru că ne place să facem mișto de Sânzi, Buruiană sau Tonciu, pentru că intru în pielea lui Gigi “Războinicul Luminii” Becali și-ți povestesc cum mă tratau pe mine femeile cu cafeluță la Parlamentul European, pentru că ne place să ne gâdilăm, pardon, să ne smotocim, pentru că nu avem nevoie decât de noi înșine și de liniște pentru a fi fericiți, pentru că nu avem nevoie de cuvinte pentru a ne exprima dragostea, pentru că mâncăm ciubucuri de ziua noastră, pentru că avem copăcelul nostru, pentru că suntem abonații tuturor parcurilor din București, pentru că zâmbim mereu, chiar dacă mai întâi ne smiorcăim oleacă, pentru că Soarele nu răsare decât atunci când ne zâmbim pentru prima oară după o noapte calmă, pentru că + pentru că + pentru că + …… + pentru că+n.

Sunt fericit!

Sunt mândru!

Sunt împlinit!

Rectific: Sunt CEL mai fericit! Sunt CEL mai mândru! Sunt CEL mai împlinit!

Te iubeeeeeesc!

Advertisements

~ by Crisego on July 18, 2013.

3 Responses to “Că așa suntem noi”

  1. Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului !

  2. […] Goutte de Reve la pachet cu O mână de cuvinte, şi dacă tot vorbim de “pachete” : Ortus et ocassus şi Missy (Zâmbete în colţ de cer), Grădiniţa fluturaşilor talentaţi, Blogul caprei Şniţi, […]

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: