Islamizarea Europei?!

Dragi prieteni, tocmai ce am citit la Dan pe blog o informație, cum că Europa va deveni un fel de stat islamic cât de curând, în următorii 40-50 de ani. Am rămas mut, dar am zis că mai bine caut un pic pe net, să văd despre ce e vorba. Treaba pare destul de simplă. În Europa, un cuplu are cam 1.3-1.6-1.9 copii în medie. Pentru ca o cultură să reziste, e nevoie de minim 2.ceva. Ei bine, cuplurile musulmane fac în medie cam 8.1 copii. Acum, partea urâtă este că musulmanii imigrează către Europa, așa cum o fac și țiganii noștrii, DAR nu pentru a se integra în societatea occidentală – pentru că acest lucru este interzis de religia lor -, ci pentru a o domina, pentru a cuceri Europa, așa cum spune Allah în al lor Coran. Cu alte cuvinte, peste 40-50 de ani, musulmanii din orientul mijlociu se vor afla în Europa într-un număr atât de mare, încât vor fi majoritari. Și cum ei vor avea drept de vor, pentru că imigrează legal, vor institui legea Sharia și tot ce ține de islam în Europa. Pentru ei, democrația este un fel de blasfemie. Bine, nici eu nu cred că democrația de azi e prea bună, nu e perfect aplicată, însă de aici până la Sharia.. e cale lungă. Deci, dragi prieteni…europeni! Ce e de făcut? Eu personal mă tem de acest atac cultural. Nu aș vrea ca peste 50 de ani să văd în țara mea lapidări publice și așa mai departe. Cred că ar fi muuult mai multe de spus, dar nu cunosc eu atât de bine subiectul. Vă las pe voi să comentați. Până una alta, iată și un filmuleț care să vă facă o idee despre ceea ce vorbesc.

Advertisements

~ by Crisego on August 24, 2013.

7 Responses to “Islamizarea Europei?!”

 1. filmuletul e o propaganda zionista, nimic altceva. le cam tremura curul zionistilor cand aud de musulmani, de fac atata propaganda contra lor. :)) cine cunoaste cad de putin ceva din trecutul musulmanilor, stie ca n-au fost razboinici si nici cotropitori. noroc de musulmani, caci de n-ar fi ei, zionistii si-ar fi atins demult tinta. insa nu vor reusi.

  tu zici ca de la democratia de azi pana la sharia e cale lunga? se vede ca vorbesti in van, caci sub termenul de democratie se ascunde in realitate tiranie, si asta o cam stiu toti muritorii de rand.

  nu ai vrea ca peste 50 de ani sa vezi lapidari publice? din cate stiu eu, lapidarile sunt in primul si primul rand practici iudaice, iar iudeii i-au cumpart deja pe tiganii romani care conduc deja romania. asa ca s-ar putea ca lapidarile de care vorbesti sa ti se infatiseze mult mai repede in fata ochilor, inaite de a expanda lumea musulmana. mircea badea a recunoscut intr-o emisiune de-a lui ca romania e deja tara rromilor zionisti. good luck!

  The Zionist War on Islam & The Next False Flag In London : https://www.youtube.com/watch?v=CYBN15ePLkQ

  • Ma refeream la legile lor tampite -zic eu-. Poti sa bati un om, poti sa il bagi la-nchisoare, dar nu sa il omori pentru adulter, sa zicem. Nu sunt de acord cu adulterul, dar moartea nu mi se pare o solutie. Nu mi se pare normala legea “ochi pentru ochi si dinte pentru dinte”, de asemenea. PLUUUS, ca astia mai tuciurii un pic si mai de la est de Europa, una-doua, bombe. Una-doua, masacre. Una-doua, talibani kamikaze… Vreau o tara unde sa fie liniste, nu barbati in “rochii”, cu arme in maini pe strada. In fine. Sa traim si sa fim sanatosi pana atunci! …

 2. islamul este impus europenilor pentru a-i descrestina. de ce s-ar speria jidanii de un mesia mincinos – Mohamed cand ei urasc pe Hristos dumnezeul adevarat si cu el se lupta de 2000 de ani. fiti antenti la ce mascarade fac cu revolutiile din tarile musulmane. orisicum jidanii au impresia ca pot controla musulmanii pentru in statul Khazer musulmanii erau de 4 ori mai numerosi decat ei si cu toate astea iudeii nostri rozalii controlau de fapt lucrurile

  • si asa de frica le e evreilor de musulmanii ca si-au facut un stat exact in mijlocului islamului inselat si basinos si il tin acolo de 60 de ani scuipandui pe sclavii de langa ei dupa bunul plac.

  • Prefer sa raman neutru fata de aceste afirmatii, caci nu ma aflu in cunostinta de cauza!

 3. Daca vin chinezii asupra Europei, scapam si de islam si de crestinism. Asa ca putem sta calmi.

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: