Ghidul bărbatului perfect

1. Ține tu umbrela și ai grijă să o ferești întâi pe ea de ploaie! (ploaia de afară îmi dă idei)

2. Sărută-i mâinile în fiecare zi!

3. Atunci când o vezi după o perioadă oarecare de absență, sărută-i încet fruntea, ca să știe că acum ești acolo și ai grijă de ea!

4. Râzi cu ea la glumele ei! Dacă nu ți se par amuzante, măcar zâmbește discret, nu o descuraja!

5. Abordează toate subiectele posibile atunci când sunteți împreună! S-ar putea să nu fie tentată să vorbiți doar de fotbal, pariuri sportive sau…muncă.

6. Că tot am menționat de fotbal la punctul 5 – nu face analiza meciului de față cu ea! S-ar putea să nu o intereseze că Mutu e un drogat căruia nu îi mai arde de fotbal sau că Marica joacă la Națională fără să joace la echipa de club. Și nici că Pițurcă face echipa în funcție de ce noroc are la barbut nu cred că o interesează.

7. Mândrește-te cu ea în fața prietenilor tăi! Fă-o să se simtă mai importantă decât ei!

8. Ascultă-i toate nemulțumirile, las-o să plângă, nu îi tăia macaroana cu vorbe de genul “Da, iubito, mi-ai mai zis!”! – Te va acuza că nu te interesează problemele ei, iar urmările pot fi grave – Amendă cuprinsă între 500 și 1500 de lei sau închisoare, între 1 și 5 ani.

9. Mergi cu ea la orice film vrea. Chiar dacă vrei să îl vezi pe Schwarzenegger sau pe Jason Statham, fă-ți timp să-l vezi și pe Hugh Grant!

10. Nu te grăbi cu planurile pentru renovarea apartamentului! Las-o întâi pe ea să își sune designerul personal!

11. Orice ar spune, despre orice femeie, fii de acord cu ea!

12. Bineînțeles, oferă-i flori!

Presupun că lista ar trebui să fie ceva mai lungă, însă, la această oră a dimineții – pentru mine e încă dimineață -, nu îmi vin în minte mai multe. Bineînțeles, am întocmit lista după criterii subiective, deci nu înseamnă că are același efect pentru toată lumea 😀

Advertisements

~ by Crisego on October 15, 2013.

22 Responses to “Ghidul bărbatului perfect”

 1. :))

 2. Eşti un romantic incurabil 🙂 Fericită trebuie să fie iubita ta.

 3. Completare la #8 Asculta, dar nu-i da solutii, ca nu e curioasa 😀

 4. 🙂 s-adormi de plictiseala la Hugh Grant in loc de action cu Statham? NEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!

  in rest, daca ar face un barbat 80% din ceea ce e insirat mai sus, i-as face papucii. asa te porti cu mimoze, dar nu cu femei.

  • Inseamna ca nu cauti un barbat adevarat. Un barbat adevarat are grija de iubita/sotia lui, se poarta frumos cu ea, ii asculta parerile, o respecta, e bland cu ea si respecta in principiu toate lucrurile de bun-simt. DAR, daca vrei aventuri, daca vrei sa te minti singura….e treaba ta.

   • Ma lipsesc cu placere de asemenea barbati, ca de adevarati nu poate fi vorba, care ar fi in stare sa fie de acord cu orice as spune, cum mentionezi in punctul 11. Asta da “adevar” si “sinceritate”. Si de asemenea ma lipsesc cu placere de clovni care ar zimbi discret sau s-ar preface ca se amuza la asa zisele glume neamuzante, in loc sa spuna sincer ca n-a gasit nimic de ras. Daca asemenea specii sunt catalogati ca fiind barbati “adevarati”, prefer barbatii autentici, sinceri si open mind, care nu functioneaza dupa anumite sabloane “adevarate”.

    Si, by the way, nu-l mai caut, caci l-am gasit demult. 😉

   • 🙂 Good for you!

   • Sau, cum iti place tie, Gut für Sie!

  • Ha, ce chestie sunt femeie si apreciez chestiile astea facute tot mai rar de barbatii adevarati. Ce ti-e si cu mimozele astea…

 5. Destul de bine, chiar foarte bine, pentru un baiat. Mai lipsesc cateva, dar merge si asa 🙂

 6. De fapt, unele fete sunt interesate de fotbal mai mult decat ai crede. Depinde persoanei careia te adresezi. Ai uitat sa mentionezi “iubeste-o chiar si atunci cand ea nu se mai iubeste pe sine”. 🙂
  In orice caz, imi place foarte mult postul tau ^_^

  • Stiu ca sunt si microbiste 😀 Ai dreptate cu “iubeste-o chiar si atunci cand ea nu se mai iubeste pe sine” si cu siguranta ca mai sunt multe de adaugat 🙂 Multumesc!

 7. iubeste-o, respect-o, protejeaz-o si totul vine de la sine.

 8. Reblogged this on Ganduri Scrise Pe Foaie and commented:
  luati aminte !

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: