Cum arată un om frumos?

De fapt, care este definiția omului frumos? Este înalt, zdravăn, cu ochi albaștri sau căprui, fără chelie și cu nasul drept. Iar dacă este vorba de o femeie, are părul lung, este suplă, ochii îi sunt de asemenea albaștri sau căprui și are nasul mic. Și merge și bine pe tocuri.

SAU NU!!!

Omul frumos nu are un portret anume. Omul frumos este omul cu suflet frumos. Omul frumos are vorba dulce, privirea răbdătoare și zâmbetul curat. Omul frumos iubește, plânge, visează, oftează, speră, muncește, învață, respectă. Omul frumos nu are nici picioare lungi, nici picioare scurte, nici ochi căprui, nici albaștri, nici verzi. Omul frumos are nevoie doar de un suflet blând pentru a fi…frumos.

Acum înțelegeți, dragi creatori de standarde(pseudo), ce înseamnă a fi un om frumos?

Advertisements

~ by Crisego on November 6, 2013.

13 Responses to “Cum arată un om frumos?”

 1. -Bun ,eu am gasit doua definitii pe articolul tau , prima este definitia fizica a omului(no coment).
  -A2-a este frumusetea interioara a sufletului din care izvoraste tot ce se poate mai frumos la un om , oglinda sufletului o vezi prin comportament , conversatii cu cuvinte dulci , ce mai te simti bine linga aceste persoane.

  • 🙂 Pai cea fizica era descrisa ironic. Ziceam ca omul frumos are ochii asa, nasul asa etc, SAU NU!, in sensul ca multi oameni asa considera…gresit din pacate

   • -Pai in cazu asta ai dreptate asa este umanitatea de fapt sa nu uitam religios se spune ca omul este facut dupa chipul si asemanarea lui D-zeu si atunci spunind despre un om ca are nasu la dreapta cirnit spre stinga cu orientare la pamint ,hi,hu,hu ha , injosim pe Dumnezeu insusi.Pamintean noi oameni vedem defectele ficaruia dar pe ale noastre nu , e ce mai fiecare din noi este frumos in felu lui si gata.

   • asa este…fiecare vede mai bine in gradina altuia…

   • Ok tizule succes la articole , eu ma chinui dar merg inainte cu gradina mea…!

   • 🙂 Multumesc asemenea, tizule! Asa sa faci, fiecare trebuie sa isi vada propriul nas, cum se zice…

   • Gradina=blog …

   • Oh, ok! 😀

 2. Frumusetea, la fel ca si fericirea, este o notiune relativa, pe care multi filosofi au incercat sa o defineasca, dar nu au reusit sa impuna un standard, chiar daca ne referim la cea fizica sau la cea interioara. Eu cred ca frumusetea este in ochii celui ce priveste indiferent de ce vede.

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: