De ce să crezi în tine!

Să crezi în tine pentru că trebuie să ai măcar un prieten adevărat, iar cel mai apropiat prieten, înaintea tuturor, îți ești tu!

Să crezi în tine pentru că nu știi niciodată de ce ești cu adevărat în stare până nu îți depășești condiția. În primul rând condiția mentală – mentalitatea.

Să crezi în tine pentru că nu te costă nimic. Nu îți va cere nimeni bani pentru consiliere sau ședințe de psihologie. Tu lucrezi pentru tine însuți, ca voluntar.

Să crezi în tine pentru că numai tu știi ce se află în sufletul tău. Nimeni altcineva. Știind ce se află în sufletul tău, te poți înțelege singur mai bine decât o vor face o mie de semeni.

Să crezi în tine pentru că fără credință nu ai ambiție. Fără ambiție, nu există motivație. Fără motivație, nu există dorință de reușită. Fără dorință de reușită, nu există succes. Nu există pasiune în ceea ce faci. Există, eventual, doar rutină. Tu nu ești robot! Ești om! Oamenii au privilegiul de a simți pasiune și de a crede cu tărie în idealurile lor. Bucură-te de acest privilegiu!

Să crezi în tine pentru că doar așa poți fi mândru de tine însuți. Având încredere în cineva – în speță tu – și văzând că acel cineva îți întrece așteptările, te simți mândru. Fiind mândru de tine însuți, reușești să îți iubești propria persoană. Iubindu-te pe tine însuți, te poți aștepta la empatie din partea celor din jur și le poți da și lor un exemplu de urmat.

Să crezi în tine! Întotdeauna!

Advertisements

~ by Crisego on December 11, 2013.

12 Responses to “De ce să crezi în tine!”

  1. Dacă îmi permiţi voi comenta aici gen facebook: pentru această postare meriţi un imens like!!! 🙂 Acum revenind la partea serioasă, chiar mi-a plăcut ce ai scris şi chiar îi voi trimite unei persoane care are mare nevoie de asemenea sfaturi acest link!

  2. BRAVO!!!

  3. Si cel mai important, pt ca esti singurul care te cunosti cu adevarat.

    • Pai da, cam asta am zis si eu la punctul patru! 🙂 Fiind singurul care iti cunosti intr-adevar sufletul pe indelete, esti singurul care se poate intelege cu adevarat!

  4. superb…un mare mulțumesc pentru cuvintele cu sens!

    • Iti multumesc pentru apreciere si pentru cuvintele frumoase! 🙂 Ma bucur ca am putut sa iti fiu de ajutor prin intermediul acestor cuvinte! 🙂

  5. Se pare ca ai un interior foarte frumos!

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: