Gând LXXIX

O nouă zi, un nou început! Introducem branula în vena de la mâna stângă și lăsăm curajul și speranța să pătrundă în organism…

Advertisements

~ by Crisego on January 13, 2014.

12 Responses to “Gând LXXIX”

  1. Păcat că mulţi au fugit din spital înainte de a le fi administrat tratamentul! Oare, nu s-o găsi şi pilule?

  2. Reblogged this on Ganduri Scrise Pe Foaie and commented:
    Nu ma lasa sa te astept doar pentru ca sti ca asta voi face. Ma iubesti, spune-mi. Ma vrei langa tine, arata-mi. Nu ma lasa. Nu ma lasa asa. Eu te vreau. Nu stiu tu. Nu mi-ai zis direct. Ai luat-o pe ocolite. Ai ales rutele ocolitoare si nu scurtaturile. Ai aruncat, asa, in vag, niște cuvinte. “V-ati impacat? -Nu, nu inca” , “Mai sti ce m-ai întrebat acum ceva timp? Răspunsul e Da. “. Te rog, nu ma răni iar. Nu mai vreau. Am obosit.
    Te vreau langa mine. Da. Chiar te vreau. Dar nu stiu cat mai sunt dispusă sa lupt.. Mi-e frica ca am sa cedez. Si asta curând. Si nu numai sa cedez sa lupt pentru tine, ci mult mai mult. Ma iubesti, spune “Te iubesc!” , ma vrei langa tine, striga “Te vreau!” Si arata-mi acest lucru. Măcar fa-ma sa nu renunț la tine. Nu ca as putea. Nu voi putea niciodata sa renunț la tine. Dar fa-ma sa inteleg ceea ce vrei cu adevarat. Nu-mi mai face rau. Uita trecutul. Trecutul e trecut. Prezentul e cel ce contează. Eu te vreau acum, langa mine. Te vreau si pe viitor. Hai sa decidem ceea ce vrem si o sa facem. Eu nu pot sa fac nimic. Am incercat sa renunț la tine, sa te uit, sa-ti dau drumul. Nu am putut. Nu m-ai lăsat. Dar nici nu am vrut in totalitate. Am ajuns sa-mi fac rau ca sa-mi fie bine. Daca rau înseamnă sa te am langa mine, accept si asta. Dar aici se vede diferența. Vreau sa te am langa mine. Nu vreau sa te mai împart cu nimeni. Vreau sa stiu ca am incercat tot ce am putut amandoi. Vreau sa stiu ca esti langa mine. Oricând.
    Zi-mi ceea ce vrei.

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: