Cum știi că ai întâlnit-o pe EA?

Mâine se împlinește un an și jumătate de când împărțim și bunele și relele. Un an și jumătate în care am învățat să plângem, să râdem, să glumim, să suspinăm, să călătorim, să iubim, să facem totul împreună. Stau și mă întreb, cum știi că ai întâlnit-o pe EA? Nu știu cum știți voi, dar cu siguranță știu cum știu eu.

190720121450

Știu că am întâlnit-o pe EA pentru că am fost încă de la început cucerit de zâmbetul ei. Pentru că de la bun început, fără concediu, mi-a vorbit frumos și mi-a susținut visurile. Pentru că avem locurile noastre, bucățelele noastre de oraș în care mergem și zicem “Aici am fost în prima zi”, “Aici am fost în seara aia, după concert”, “Aici am fost în seara aceea în care am plâns jumătate de oră”… Pentru că de un an și jumătate păstrăm tradițiile de la început. Pentru că am învățat să râdem de prostiile pe care uneori le facem și să plângem amândoi pentru orice mic cuvânt spus aiurea, pentru că nu vrem ca vreodată să ne rănim. Pentru că ne place amândurora poezia, pentru că ne place amândurora Nichita, pentru că EA l-a acceptat pe Cioran în viața ei, Cioran fiind fratele meu mai celebru ( 😀 ). Pentru că avem glumele noastre, poreclele noastre, maimuțărelile noastre de fiecare seară. Pentru că nu ne culcăm niciodată supărați, pentru că orice s-ar întâmpla în timpul zilei, seara facem pace pentru a ne imagina unul pe altul cât mai frumoși și pentru a adormi liniștiți… Pentru că suntem ca o familie. Pentru că dincolo de relația de iubire, există prietenie și respect. Pentru că ne suntem în fiecare clipă, mereu mai emoționați și mai îndrăgostiți. Pentru că simțim iubirea, ci nu doar o exteriorizăm. Pentru că pur și simplu știu!!!

O iubesc! Pentru că este EA!

( Prima fotografie este din iulie 2012, din ziua în care am făcut primele noastre fotografii, iar cea de-a doua este din ianuarie 2014 )

Advertisements

18 thoughts on “Cum știi că ai întâlnit-o pe EA?

  1. Ma bucur ca si tu ai gasit acea persoana unica! 🙂 Ai dreptate din pacate, multi sunt cei care cauta, insa putini sunt cei care gasesc… Asta poate pentru ca multi cauta dupa standarde de la bun inceput definite…

 1. Dacă dacă ea nu e EA,ci doar o alta în viaţa ta?Dacă la un moment dat te vei plictisi de ea deoarece a apărut monotonia şi vei dori să scapi de plictiseală înlocuind-o cu altcineva mai bun?Până la urmă,iubirea nu ţine o mie de ani,iar oamenii se schimbă încetul cu încetul încât nu se mai recunosc nici pe ei în oglindă.Trebuie să fim realişti şi să privim înainte.Dragostea nu are cum să dureze niciodată. 😦

  1. Daca in cazul tau nu dureaza sau nu a durat niciodata pana acum, nu inseamna ca tu ai un caz universal valabil. Dragostea dureaza, acolo unde este ingrijita.
   Tocmai din cauza acestei mentalitati strambe, cum ca dragostea nu are cum sa dureze, cum ca daca si cu parca, tocmai din aceasta cauza nu dureaza dragostea. Gandesti prea mult, simti prea putin!

   1. Păi,tot ce e frumos se destramă la un moment dat.Iar dacă relaţia are câţiva ani în spate atunci e doar o iubire efemeră sau un sentiment patologic. :-/ Te plictiseşti de acel om.După ce începi să-i cunoşti defectele şi psihozele,nimic nu te mai impresionează.Apoi doreşti să-l ai la mână şi îl ameninţi.

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s