Despre oameni și sisteme de valori

Unii vor un telefon nou, alții AU NEVOIE de mâncare. Unii vor o casă mai mare, alții AU NEVOIE de un acoperiș oarecare deasupra capului. Unii vor încălțăminte cu etichete celebre, alții AU NEVOIE de o pereche de papuci sau de sandale oarecare. Unii fac baie în apă minerală sau în lapte, alții AU NEVOIE doar de apă. Măcar puțină… Unii sunt ignoranți și nu ascultă de sfaturi, alții AU NEVOIE de ajutor. Unii vor să câștige la loto, alții AU NEVOIE să câștige o nouă șansă la viață…

Sunt atât de strâmbe sistemele de valori ale multora dintre noi!….

Sursa imaginii este aici!

Advertisements

~ by Crisego on January 29, 2014.

10 Responses to “Despre oameni și sisteme de valori”

 1. I dont know your language, but that photograph was horrific

 2. Trist, e tot ce pot spune! Iar fotografia e terifiantă…

 3. “Unii sunt ignoranți și nu ascultă de sfaturi”
  —–
  Daca pui ignorantii sa asculte in loc sa-i incurajezi sa se autoeduce si sa se informeze, iese exact ceea ce avem azi in asa zisa societate. Marionete care au incredere in tot ce li se pune pe tava. Dezastruos, nu altceva!

  • A asculta un sfat nu inseamna sa fii marioneta. Tu in viata ai facut totul DOAR dupa cum te-a taiat capul, nu? Bravo! Nu inseamna ca daca vrei sa te descurci singura trebuie sa ignori parerile si sfaturile altora. Poate gresesti candva si ai nevoie de o indrumare. Dar deh, la carcoteli si dezaprobari ne pricepem cu totii.

 4. Este ata de adevarat. Uneori ma gandesc la cate am eu fara sa am cu adevarat, iar apoi ma gandesc ca tot ce lipseste in ecuatia fericirii mele sunt eu.Uneori vad mai multa putere de a lupta pentru viata si mai multa vitalitate in cei care chiar sunt nevoiti sa lupte pentru viata lor, pe cand dintre multi dcei care se afla in mai confortabile situatii isi bat joc de viata lor, isi provoaca rau singuri.
  Poate ca toata dezordinea, toata lipsa de sens care caracterizeaza societatea zilelor noastre a condus lumea la o asemenea degradare.

  • Ceea ce a dus la asta este strategia celor care fac piata, prin faptul ca aduc produse la lumina non stop, ca apar mereu noi si noi si noi lucruri, ca se face reclama la fiecare rahat, ca se baga diferse idiotenii pe gat, diverse suruburi invelite in luminite, sa creada lumea ca-s baghete magice… Omul este vulnerabil si cade in capcana, deh…

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: