Cinci lucruri pe care le apreciez la o femeie

by Crisego

1. Zâmbetul. O femeie care nu știe să zâmbească nu are suflet de femeie. Tocmai zâmbetul său calm și elegant îi conferă feminitate.

2. Ochii. Căci ochii sunt oglinda sufletului, iar sufletul unei femei este un ocean infinit de mistere și comori.

3. Naturalețea (simplitatea). Este atât de plăcut să cunoști o femeie exact așa cum este ea, să îți ofere posibilitatea să descoperi fiecare ungher al personalității ei!

4. Demnitatea. O femeie nu trebuie să se înjosească niciodată. O femeie nu este mai slabă decât un bărbat, iar bărbații care gândesc că sunt mai presus decât femeile sunt de fapt niște copii trecuți de vârsta majoratului. Doar fizic. O femeie trebuie să știe să accepte realitatea, dar trebuie să știe și să își prezinte punctul de vedere și să lupte pentru el.

5. Curajul de a iubi. O femeie trebuie să iubească. O femeie fără pasiune este precum un înger fără aripi. Femeia este simbolul vieții, iar viața este imposibilă fără iubire.

 

Bineînțeles, cele menționate mai sus au caracter general, fiind valabil pentru toate femeile. Și, bineînțeles, acestea nu sunt singurele lucruri pe care le apreciez la o femeie. Trebuie însă să fiu succint, zic.

Ferice de mine că am găsit-o pe ea la timp!

Advertisements