Gând CXIII

Ar trebui să îi invidiem pe nebuni – doar ei sunt cu adevărat vii!

Advertisements

~ by Crisego on February 27, 2014.

6 Responses to “Gând CXIII”

  1. Cata vreme nu sti ce-i in mintea lor …nu te grabi sa-i invidiezi ! Vorba lui Teonymus : ai grije ce-ti doresti….s-ar putea sa ti s e intample . Fireste el doar a citat insa nu-nseamna ca n-are dreptate el sau predecesorul ce a gandit asta . Mama mea { Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca ! } a murit in urma cu cativa ani fiind suferinda de dementa Alzaimer . In rarele-i momente d e luciditate plangea de rusine pentru ceea facuse { chiar daca nu-i spune a careva …isi dadea seama totusi cand si cand de ceea ce s e intampla } sau ceea ce credea ca facuse . Plngea d e rusine cand isi amintea ce si mai ales cine fusese si vazand ….ce ajunsese deci onorabile , crede-ma pe cuvant …chiar n-ai pentru ce sa-i invidiezi pe nebuni pana n-ai fost fie macar si-o clipa in locul lor . Sa te fereasca Dumnezeu d e asa ceva !

    • Imi pare rau.. Odihneasca-se-n pace! Inteleg ideea si asa este, dar, pe de-o parte, ei sunt mai vii decat noi. Mai vii intr-un sens mai…fortat. Noi suntem sanatosi si ne indreptam spre moarte constienti, prin modul nostru de a ne comporta, prin letargia noastra de toate zilele…

  2. Ai dreptate dar nu uita rogu-te caexista nebuni care , atunci cand sant in pragul mortii { dar d e foarte multe ori si mai inainte de asta } nu vor neam sa plece singuri si….mai trag si nevinovati dupa ei . Acei kamikaze din lumea araba dar nu numai aia cred ca sant exemple suficient de elocvente .

    • Nu ma refer la nebuni in actiuni, teribilisti, cretini. Aia sunt si platiti si sunt si indoctrinati. Ma refer la nebuni clinic.

  3. Adevărat, ei sunt vii. 🙂

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: