Feluri în care o iubesc

Ca un copil – Îi sunt total dedicat, am încredere oarbă în ea, sunt întotdeauna entuziasmat în preajma ei, mă simt în siguranță atunci când mă ține de mână, am nevoie să-mi spună că totul o să fie bine, nu pot adormi până nu îi aud vocea ușoară precum o pană de pescăruș…

Ca un tată – Trebuie să știu întotdeauna dacă este bine, dacă are vreo problemă, dacă o doare ceva, mă îngrijorez dacă nu dă niciun semn pentru o perioadă mai lungă de timp.

Ca cel mai bun prieten – O înțeleg orice ar fi, îi accept momentele în care se simte epuizată, în care nu are chef să vorbească; discut cu ea despre orice, îi cer sfatul, indiferent ce problemă aș avea, o consider cel mai bun confident.

Ca un îndrăgostit – Îi ofer flori indiferent de ocazie, chiar dacă nu este ziua ei sau a noastră, îi fac declarații în fiecare zi, o privesc întotdeauna cu admirație, mă simt emoționat și mândru când o țin în brațe, îmi place să o surprind, să o fac să tresară, să îi ofer mici atenții, să o îndulcesc. Întotdeauna!

Ca un soț – îmi place să mă consult cu ea în orice privință, îmi place să pregătim împreună cina, îmi place să îi aduc micul dejun la pat; mă gândesc întotdeauna la viitor și sunt nerăbdător să fac totul pentru ea și pentru noi, să îi ofer orice are nevoie, să clădesc un cămin alături de ea; Îmi place să plătesc eu nota 🙂

 

Felurile în care o iubesc, probabil că sunt mult mai multe. Important însă este că o iubesc și atât. Orice furtună ar veni, oricâte ploi s-ar abate asupra mea, eu am Cerul meu, unde am propriul meu Soare, iar acela este sufletul ei.

 

Advertisements

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s