Ea este specială și zâmbește diferit

De fapt, ea are cel mai frumos zâmbet, căci buzele ei se îmbrățișează cel mai frumos. Zâmbetul ei este diferit de al oricărei femei, de al oricărei ființe. Ea este specială. Nu spun cea mai specială, pentru că nicio altă femeie din lumea asta nu poate fi specială, iar ea este singura cu această calitate. Ochii ei strălucesc cel mai frumos. Ea are cele mai “sărutabile” mâini, cei mai dragi obraji, cel mai calm suspin, cele mai calde șoapte. Chipul ei este singurul ce a aparținut cândva unui înger. Demult, trebuie ca un înger să se fi adăpostit în trupul ei, oferindu-i astfel chipul său, sufletul său, atingerile sale, prezența sa, gândurile sale.

 Ea este liniștită, simplă, frumoasă, mândră, demnă, elegantă. La superlativ! Pleoapele ei se închid pentru ca ochii ei să proceseze frumosul întregii lumi, în liniște, în camera obscură, într-o fracțiune de moment. Ea știe să observe și să aștepte, să privească și să admire, să tacă și să asculte, să cânte șoptind, să zâmbească frumos, așezat, cuminte.

Ea nu se aseamănă cu nicio altă ființă. Ea are propriul suflet, propriile gânduri, propriile trăiri, propriile povești, propriul zâmbet, propriul suspin.

Ea este specială și zâmbește diferit. Ea are cel mai frumos zâmbet și o iubesc. Acum, mâine și pentru totdeauna. Doar pe ea.

 

 

 

Advertisements

~ by Crisego on August 31, 2014.

8 Responses to “Ea este specială și zâmbește diferit”

 1. Foarte frumos! Orice femeie ar fi onorata sa se spuna asa ceva despre ea. Toate ne dorim astfel de cuvinte, chiar tanjim dupa ele…

  • Multumesc! Sunt sigur ca fiecare femeie merita sa fie onorata cu astfel de cuvinte, pentru ca fiecare femeie este un simbol al frumusetii si al vietii. Mai departe, fiecare femeie trebuie sa isi croiasca drumul catre izvorul sufletului celui drag, astfel incat sa-l faca sa dea nastere unor astfel de cuvinte. Bineinteles, ma refer la cuvinte in sine, nu la modul de a le formula, caci nu incerc si nici nu vreau sa ma laud sau altceva, Doamne fereste. Nu ma caracterizeaza lipsa de modestie. Si, bineinteles, fiecare barbat gandeste, simte si actioneaza diferit. Unii-s mai romantici, altii mai “cinici”, iar cei din exterior ii caracterizeaza, de asemenea, in moduri diverse.

   • Eu cred ca toti la un moment dat isi doresc sa spuna astfel de cuvinte, dar nu au curajul sa o faca. Cum ai zis si tu, unii sunt mai romantici, altii mai cinici, fiecare isi va exprima sentimentele in felul lui, iar cine ii cunoaste foarte bine, ii va intelege oricum.

   • Vreau sa cred ca cine ii cunoaste foarte bine, chiar ii va intelege oricum 🙂 Ca deh, mai sunt si persoane care ne cunosc foarte bine si care totusi au puncte de vedere diferite… In fine, e bine sa fim naturali, macar in dragoste. Daca vrem sa spunem ceva, sa spunem, nu sa ne ascundem de “dragalasenii” din frica de a nu parea “slabi” sau eu mai stiu cum…

 2. Ea s-a emotionat! Multumesc din suflet! >:D<

 3. superba si duioasa declaratie de iubire-dragoste… 🙂
  * * *
  “un zâmbet e adesea esential…” – “Un sourire est souvent essentiel. On est payé par un sourire. On est récompensé par un sourire…” – “A smile is often essential. We are paid by a smile. We are rewarded with a smile…”(Antoine de Saint-Exupéry)
  http://myvirtualplayground.wordpress.com/2013/11/02/un-sourire-est-souvent-essentiel-have-a-smiling-day/

Your opinion counts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: